Dataräddning

Aktuella erbjudanden

Räddade filer levererade på en 1TB USB 3.0 hårddisk
295kr inkl moms (ordinarie pris 895kr)

Hårddisken kan skilja sig från bilden och erbjuds endast i samband med lyckad dataräddning.

Specialbyggda hårddiskar

Soondata kan bygga kundanpassade hårddiskar på beställning. Som beställare kan du fritt välja hur du vill att hårddisken ska utformas. Du kan välja formfaktor, interface, rotationshastighet, lagringskapacitet och mycket mera. Soondata kan även tillverka hårddiskar med glaslock för full insyn i mekaniken, används ofta i demonstrationer. Vi kan även erbjuda air-brushning av hårddiskar i samarbete med proffslackerare om du ska bygga en applikation där utseendet är viktigt.

Pris, begär offert.

Räddning av hårddisk

Soondata erbjuder räddning av de hårddiskar vi tillverkar och utformar. Oavsett om hårddisken har mekaniska skador, har blivit oavsiktligt formaterad eller fått andra skador så kan vi rädda filerna. Analysen av hårddisken är gratis och du får ett kostnadsförslag när analysen är klar.

Allt arbete med din kraschade hårddisk sker i vårt labb i Tyresö, utanför Stockholm. Eftersom vi har all den utrustning som krävs för att rädda data ”in house” så kan vi pressa priserna maximalt.

Soondata har räddat data från kraschade hårddiskar sedan 2002 och blev allmänt tillgängligt för privatpersoner och företag i nuvarande form under våren 2006.

Efter de tusentals hårddiskar vi har hanterat så har vi stor erfarenhet av att rädda data och vi är ett mycket tillförlitligt val av dataräddare.

Låt inte någon amatör förstöra chanserna till en lyckad dataräddning utan anlita ett riktigt proffs på en gång!

Gratis analys

Analysen av din hårddisk är givetvis helt gratis. När analysen är klar så får du ett kostnadsförslag för att rädda filerna från din hårddisk. Skulle det vara så att du tycker att det blir för dyrt så har du inte förbundit dig att gå vidare med dataräddningen utan kan få tillbaka hårddisken. Efter godkänt kostnadsförslag så räddar vi dina filer och du kan se resultatet av räddningen via vår kvalitetsgranskning direkt över internet innan du betalar för något.

Kötider

Vi pressar priserna maximalt, detta gör att det tidvis strömmar in många ärenden. Nedan så kan du se ett direkt utdrag ur vår kunddatabas av hur länge den senaste kunden fick vänta på att ärendet kom fram i kön. Vi erbjuder även högprioritering av ärenden, väljer du högsta prioritet så kommer ditt ärende först i kön. Om du däremot väljer normalprioriterat ärende (och ett enormt bra pris) så kommer ditt ärende att hamna sist i kön när ditt media ankommer. Soondata har ett stort labb och väldigt sällan några längre kötider.

Prisinformation

Undersökningen av din hårddisk är givetvis helt gratis och skulle dataräddningen mot förmodan misslyckas så betalar du ingenting för dataräddningen. Du tar alltså ingen som helst risk.

Till skillnad mot många andra aktörer så tillämpar vi inte värdebaserad prissättning. Det blir alltså inte ett högre pris för dataräddningen om hårddisken innehåller till exempel företagsinformation, bokföring eller ert musikprojekt. Soondata agerar inte opportunistiskt och vi tar inte mer betalt för att ni som företagare har känslig och viktig information på er hårddisk eller för att hårddisken innehåller ovärderliga bilder på era barn.

Kvalitetsgranskning och trygghet

Allt räddat data kvalitetsgranskas helt automatiskt av våra egenutvecklade robotar. När dataräddningen är klar så får du en länk till en webbsida, där samtliga filer presenteras. Du kan se kvaliteten på dina dokument, presentationer, filmer med mera. Du kan även se exakt vilka digitalbilder vi har räddat genom ett egenutvecklat miniatyrsystem, där samtliga räddade bilder presenteras som miniatyrer. Det är du som kund som godkänner dataräddningen baserat på vad du kan se på hemsidan. Skulle det vara så att du tycker att det saknas filer eller att dataräddningen har misslyckats så betalar du ingenting för vårt arbete. Du tar ingen som helst risk när du anlitar Soondata.