Kundomdömen

Här är ett axplock av våra kundomdömen, Soondata har en ständigt pågående egenkontroll och strävar hela tiden efter att bli bättre.


 

Bra information och snabb service. Nöjd kund!!

Monica Andersson


 

Trots att det är dyrt att laga hårddiskar som kraschat så har ändå Soondata bästa priset, mig veteligen. Ingen kontakt per telefon men väldigt snabb mail-kontakt – mycket bra.

Rosie Alm

 

Bra kommunikation genom hela förloppet. Fast det var ett allvarligt fel och det inte såg så ljust ut så lyckades ni rädda allt ändå.

Stefan Olsson / Siccantum Musikproduktion HB

 

Soondata räddade alla filer på hårddisken. Det var en verklig hjälp för oss eftersom vårt kundregister fanns på hårddisken. Nu kunde vi komma igång snabbt igen. Stort Tack!

Roger Arnfjell

 

Inget tjafs. Allt fungerade som utlovats!

Anders Karnbrink

 

Snabb och bra service. Bra beskedslogistik.

Mats Hertzberg

 

Snabbt och ett personligt bemötande. 

Lotta Berg 

 

Snabba svar på statusuppdatering om pågående ärende. Evigt tacksam för att ni klarade av att återskapa alla mina viktiga filer. Smidigt att få den hem på en extern disk där man kan sitta i lugn och ro att plocka tillbaks filerna. 

Anders Svensson 

 

Det var jättebra och eftersom det var bilder från familjen från flera år tillbaka i tiden, bland annat mina barns uppväxtår, var det verkligen ovärderligt.

Katja Lefwerth

 

Jag är mycket nöjd med behandlingen av ärendet. Informationsflödet ifrån er är kanon, man vet hela tiden vad som händer och vad det kommer att kosta.

Peter Rudblom

 

Snabba besked, lätt att följa sitt ärende, proffsigt helt enkelt. Respekt från en väldigt nöjd kund!

Christer Ericstam

 

Bra  information om arbetsläget

Håkan Löfgren

 

Bra och snabbt, enkel hantering och mycket bra information! 

Niklas Strömbeck

 

Bra service och bra personkontakt med Soondata. Fint att Soondata också fick fram så mycket data, ur denna ”heldöda” HD.

Per LearnS Siebing

 

Bra service, bra utfört arbete.

Simon Kling

 

Jag uppskattar att räddningen av datat lyckades på min disk fanns inspelad musik som skulle kräva enormt mycket tid från många musiker att om möjligt återskapa.

Stefan Flink

 

Fantastiskt, både bemötande och resultatet!

Carin Olsson

 

Trots att vi inte träffades ”face to face” eller ens pratades vid per telefon så har allting bara fungerat till 100%. Vi är mycket nöjda med Soondata och har bara superlativ att dela ut för deras arbete. Professionell och snabb hantering av vårat ärende till en relativt låg kostnad. Vi kommer att använda Soondata igen om behovet uppstår. Soondata har vunnit vårat förtroende och räddat en massa ovärderliga privata minnen. Bra jobbat och tack så mycket.

Per Wahlund

 

Både min backup och dator kraschade ungefär samtidigt, alla digitala familjerelaterade bilder har jag nu fått tillbaka. De är inte värda något för någon annan än oss, men ändå ovärderliga.

asko antila

 

Fantastiskt jobb! Bilderna räddades, det är ovärderligt!

Martin Bergkvist

 

Ni gjorde ett helt perfekt jobb från början till slut. Mycket nöjd.

Christer Ivarsson

 

Bra att kunna få räddade data på en ny hårddisk, den behövdes ju ändå för att ersätta den trasiga.

Göran Petrén

 

Snabbt analyserat trots semestertider.

Kjell-Arne Sjögren

 

Seriöst och håller vad ni lovar!

Mauricio Chacana

 

Jag lämnade en av era konkurrenter med gråten i halsen och trodde att jag aldrig skulle få tillbaka mina värdefulla bilder. Soondata klarade hela jobbet på kortare tid än det tog för *** att göra bara analysen. Det enda jag beklagar är att jag inte kontaktade er direkt istället! TACK! Ni är bäst!!!

Ingrid Lundström

 

Jag förstår ingenting. Det andra sa var omöjligt gjorde ni på 4 timmar!? Det skiner igenom att ni verkligen älskar det ni håller på med och har en passion för hårddiskar. Tack även för visningen av ert renrum!

Daniel Valakuszhy

 

Tackar tackar för den fina servicen! Jag blev verkligen bedrövad och nedstämd när jag insåg att jag kanske aldrig skulle få tillbaka fotografierna på min bortgångna hustru. Soondata klarade jobbet galant och var väldigt lugna och hyggliga.

Einar Nilsson

 

Helt otroligt! Datat tillbaka samma dag på en liten fin extern hårddisk. Jag trodde verkligen att det var kört när min bärbara helt plötsligt vägrade att starta.

Stefan Karlsson

 

Grym service och snabbt. Inte många andra som tar emot sina kunder mitt i natten. Tack för att ni hjälpte mig när det krisade!

Patrik Väänänen.

 

Tack så hemskt mycket för att ni räddade alla mina bröllopsbilder. Nu har jag lärt mig att jag ska ta backup på filerna i fortsättningen.

Sonja Karlssson

 

Jag fattar inte hur ni bär er åt men ni är helt otroliga. Har aldrig skrivit ett tackbrev till något företag så detta kan ni se som ett mycket bra betyg. Tack så hemskt mycket för god hjälp och den stora rabatten! Jag kommer att rekommendera er till alla jag känner!

Anna-Lena

 

Ni är helt enkelt bäst. Många andra företag har mycket att lära av er kundservice och ert kundbemötande.

Axel Johansson

 

Jag trodde verkligen att allt hopp var ute när jag såg min bärbara dator segla mot havsbottnen under bryggan. Men Soondata räddade alla mina bröllopsbilder och min bokföring, vilket hade ställt till rejält med trassel om den försvunnit.

Sofia Philipsson

 

Mycket bra och professionell tjänst. Soondata har räddat ovärderliga bilder, dokument och andra filer. Tjänsten är prisvärd och snabb med ypperlig löpande information.

Michael Dufva

 

Ett mycket bra bemötande som resulterade i ett snabbt och bra resultat. Alla mina oersättliga privata digitalbilder återfanns. Jag är helnöjd!

Eric Lindesjöö

 

Kanon, snabbt och bra information!

Dan Fallquist

 

Är mycket nöjd och kände att Soondata har en mycket professionell attityd till sina kunder, man frågar och leder kunden rätt för att bespara kunden onödiga kostnader, samtidigt som leveranstiden var mycket kort. Har spridit Soondata till alla mina bekanta såväl privat som i mitt yrkesliv.

Ronny Ehrner

 

Jag var uppgiven då kostnaderna för sånt här kan dra iväg, misstänksam mot ert resonabla pris och lättad och tacksam då jag fick tillbaka allting på posten. Har rekommenderat er!

Mattias Lundberg

 

Jag uppskattade resultatet och uppföljningen på ärendet!

Mattias Munter

 

Bra kundkontakt, löpande information om att ni mottagit hårddisken, att den bearbetades etc.

John Ajvide Lindqvist

 

Gick snabbt och fick bra uppdateringar om hur arbetet fortlöpte.

Mathias Renlund