Specialbyggda hårddiskar

Specialbyggda hårddiskar

Soondata kan bygga kundanpassade hårddiskar på beställning. Som beställare kan du fritt välja hur du vill att hårddisken ska utformas. Du kan välja formfaktor, interface, rotationshastighet, lagringskapacitet och mycket mera. Soondata kan även tillverka hårddiskar med glaslock för full insyn i mekaniken, används ofta i demonstrationer. Vi kan även erbjuda air-brushning av hårddiskar i samarbete med proffslackerare om du ska bygga en applikation där utseendet är viktigt.

Pris, begär offert.

Räddning av hårddisk

Soondata erbjuder räddning av de hårddiskar vi tillverkar och utformar. Oavsett om hårddisken har mekaniska skador, har blivit oavsiktligt formaterad eller fått andra skador så kan vi rädda filerna. Analysen av hårddisken är gratis och du får ett kostnadsförslag när analysen är klar.

Allt arbete med din kraschade hårddisk https://soondata.se/radda-data-fran-harddisk-med-repad-skiva/sker i vårt labb i Tyresö, utanför Stockholm. Eftersom vi har all den utrustning som krävs för att rädda data ”in house” så kan vi pressa priserna maximalt.

Soondata har räddat data från kraschade hårddiskar sedan 2002 och blev allmänt tillgängligt för privatpersoner och företag i nuvarande form under våren 2006.

Efter de tusentals hårddiskar vi har hanterat så har vi stor erfarenhet av att rädda data och vi är ett mycket tillförlitligt val av dataräddare.

Låt inte någon amatör förstöra chanserna till en lyckad dataräddning utan anlita ett riktigt proffs på en gång!